Πολιτική επιστροφής χρημάτωνΈχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη (για τα παπούτσια) καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή όλης της παραγγελίας σας θα πρέπει να στείλετε ενημερωτικό email στο info@maxboutique.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 210 6133680 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ έως 17:00 μμ.

Όλες οι επιστροφές ελέγχονται και εντός 7-10 ημερών επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία των προϊόντων με αντίστοιχο τρόπο σχετικά με αυτόν που επιλέχτηκε για την πληρωμή. Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή η πίστωση μπορεί να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή. Δεν επιστρέφονται πιθανά έξοδα μεταφορικών ή τραπεζικών εξόδων. Στην περίπτωση που η επιστροφή προϊόντος αφορά αντικείμενο/α που στάλθηκαν χωρίς κόστος μεταφορικών λόγω συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 120€ και ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων τότε το επιστραφέν ποσό ισούται με την αξία του/των προϊόντος/ων που αγοράστηκαν μείον 4,50€ για επιστροφές από Ελλάδα και μείον 10,00€ για επιστροφές από Κύπρο

Το κόστος της επαναποστολής στη περίπτωση αλλαγής είναι 4,50€ για την Ελλάδα και 10,00€ για την Κύπρο εκτός εάν δηλώνεται από την Εταιρεία πως προσφέρονται δωρεάν τα μεταφορικά της επαναποστολής.